Skip links
Inhoud

Nieuwe website is een feit

zondag 30 januari 2011 18:33

Per 1 februari 2011 is onze nieuwe website online en daar zijn we best trots op. De afgelopen maanden is er samen met de Wijkse internet specialist Procurios gewerkt aan het volledig nieuw vormgeven en inrichten van deze site. Een bijzondere samenwerking, want Procurios heeft haar kennis en kunde beschikbaar gesteld als vorm van sponsoring. De eerste contacten hierover dateren van begin 2010 toen Concordia en Procurios elkaar vonden op het door de gemeente georganiseerde Beursplein in het Wijkse stadskantoor.

Procurios ontwierp de site zodanig dat wij de site zelf kunnen inrichten en actualiseren. In november 2010 volgden drie van onze leden een training bij Procurios. Waar dat toe geleid heeft, kunt u nu zelf beoordelen. De site biedt actuele informatie in de vorm van nieuwsberichten, maar u kunt ook zien welke optredens wij de komende tijd zullen verzorgen. Daarnaast is er natuurlijk ook allerlei informatie over de vereniging te vinden.

De komende tijd zullen wij de site verder aanvullen, zowel met oud als nieuw materiaal. Omdat we nog in de beginfase zitten, kan het uiteraard voorkomen dat de site op bepaalde punten voor verbetering vatbaar is. Schroom dan niet om dit per e-mail aan ons door te geven (zie de contactpagina). Wij danken Procurios voor hun inspanningen en de prettige samenwerking.

 

« Terug