Skip links
Inhoud

Inschrijving Projectorkest Midden Nederland verlengd tot en met zondag 14 januari

zondag 07 januari 2024 14:14

Met het prachtige aantal van 50 aanmeldingen kan het Projectorkest Midden Nederland bijna van start. Echter zijn er nog twee ontbrekende schakels: er is een eerste trombonist nodig en een extra bastuba. Om die te vinden, en om muzikanten in het algemeen meer tijd te geven zich aan te melden, is inschrijven nu mogelijk tot en met zondag 14 januari. De repetities zullen hierdoor aanvangen in februari en niet in januari, zoals eerder de bedoeling was.

De overige secties in het orkest zijn gevuld. Wel is aanvulling nog zeer welkom op de volgende instrumenten: hoorn, klarinet, hobo en fagot. Overige instrumenten in overleg.

Het projectorkest repeteert 9 maal en sluit af met optredens eind juni en begin juli 2024 (o.a. bij Huis Doorn en Kasteel Duurstede). Er is een breed repertoire: van Mozart tot Morricone en van Elgar tot Elvis. Muzikanten van verschillende niveau's zijn welkom. Aanmeldingen komen niet alleen uit Midden Nederland, want liefst 7 provincies zijn vertegenwoordigd in het orkest.

« Terug