Skip links
Inhoud

Er is er eentje jarig! Vier je met ons mee?

vrijdag 01 april 2022 13:23

Hiep hiep hoera! Vandaag mogen we weer een extra kaarsje uitblazen! 122 kaarsjes pasten er nét niet op deze taart, maar dat is misschien ook maar beter voor de brandveiligheid.
We blazen eigenlijk ook liever op instrumenten en om dat nog heel lang te kunnen doen, kunnen we wel wat hulp gebruiken: De bezetting van het orkest is vrijwel compleet, maar binnen vrijwel alle secties is versterking van harte welkom. Als er iemand uitvalt door ziekte, vakantie of andere redenen, is het soms een hele puzzel om optredens door te laten gaan. De slagwerkgroep heeft te maken met dezelfde uitdaging.
Wat is nu een Koningsdag, dodenherdenking, jubileum of evenement zonder Concordia? Zonder versterking zou het zo maar eens kunnen gebeuren.
Bespeel je een instrument of heb je dit in het verleden gedaan? Kom dan eens kennismaken op maandagavond (slagwerkgroep) of dinsdagavond (orkest) in het Muziektheater van Tom van Ginkel en wie weet blaas je volgend jaar samen met ons 123 kaarsjes uit! Bel voor meer informatie naar 06 53 32 85 89 of stuur een mailtje naar info@harmonie-concordia.nl

« Terug