Skip links
Inhoud

We zoeken een enthousiaste en flexibele dirigent/instructeur voor onze slagwerkgroep

dinsdag 23 april 2024 20:44

Onze slagwerkgroep laat zich het best omschrijven als een mix van jong talent en ervaren slagwerkers, waarbij het plezier in musiceren voorop staat. De groep bestaat uit vier personen en een vijfde lid is in opleiding. Klein van omvang, maar niet minder enthousiast en gemotiveerd. De leergierige groep speelt graag uitdagende, stoere en swingende ongestemde slagwerkstukken.

Wij geven geen lopende optredens, maar spelen op locatie. De slagwerkgroep heeft de afgelopen jaren o.a. opgetreden bij een hardloopevenement, een zwemtocht, de opening van een zorginstelling en op een cultuurmarkt. Bij optredens wordt regelmatig samengewerkt met een slagwerkgroep uit de nabije omgeving.

Wij zijn, liefst op korte termijn, op zoek naar een enthousiaste en flexibele dirigent/instructeur. Hij/zij heeft naast de muzikale leiding bij de repetities, maandag van 19.30 uur tot 21.30 uur, ook de artistieke verantwoordelijkheid voor concerten en andere optredens. Tevens heeft het onze voorkeur dat hij/zij ook nieuwe slagwerkers kan opleiden door het geven van individuele lessen.

Wie zoeken wij?
We zoeken iemand die zich herkent in de volgende kenmerken:

  • Heeft enige ervaring als dirigent/instructeur van een slagwerkgroep.
  • Ben je starter? Dan zouden we ook graag het gesprek met je aangaan.
  • Is didactisch, communicatief en sociaal vaardig.
  • Is flexibel en respectvol in de omgang met leden van verschillende leeftijden en niveaus.
  • Vindt de juiste balans tussen presteren en plezier in samen musiceren.
  • Ziet de voordelen van de bestaande samenwerking met een slagwerkgroep uit de nabije omgeving
  • Gaat de uitdaging aan om de groep muzikaal en in omvang te laten groeien

Solliciteren?
Dan zien we je CV en motivatie graag voor 1 juni tegemoet via info@harmonie-concordia.nl ter attentie van Piet Boonman (voorzitter) Tel. 06 13291243.

« Terug