Skip links
Inhoud

Bruisende club om samen muziek

foto vereniging websitedonderdag 14 november 2019 08:44

Ja u heeft hier die bruisende club gevonden om samen muziek te maken

Wellicht heeft u al gemerkt dat er in Wijk bij Duurstede een heel enthousiaste groep mensen is die samen al jaren muziek maken. En ja die hebben zich verenigd in Harmonie Concordia. Daarbij stimuleren wij elkaar om dat ook op een goed niveau te doen. Maar dat is niet het enige dat wij samen doen. Er is ook veel ruimte voor een stuk gezelligheid. Eén van de voorbeelden daarvan is de jaarlijkse barbecue die wij organiseren. Al met al dus een echte vrienden en vriendinnen club die samen een van de mooiste hobby’s beoefenen n.l. het samen maken van muziek.
En nu komt het mooie er is ook nog ruimte voor uitbreiding! Er is plaats voor o.a. een drummer of zij die op een enkele trommel willen bespelen. Maar ook op de verschillende blaasinstrumenten zijn nog plekken beschikbaar.
En heb je geen ervaring, dan is dat ook geen probleem. Wij hebben goede instructie mogelijkheden om je op weg te helpen zodat je daarna ook je partij kan meespelen, en een mooie hobby kunt ontwikkelen. Dus schroom niet en meld je aan of kom gewoon eens een keertje kijken. Wij oefenen op elke maandagavond met de slagwerkgroep en op dinsdagavond met het orkest in het muziektheater (Rijnstraat- Wijk bij Duurstede). Hier op de site kun je ook meer informatie vinden maar ook telefoonnummers om je aan te melden. Maar ook op youtube zijn wij te vinden op het kanaal harmonie Concordia. Hier ziet u opnames van de opnames van de afgelopen tijd. Dan krijgt u direct een beeld van de groep waar ook u deel van kunt gaan uitmaken.

Wilt u deze mooie vereniging ondersteunen dan kun u doneren maar ook met oud papier kunt u ons helpen


Om het maken van muziek financieel te ondersteunen hebben we ook nog een paar activiteiten. Zo staat er elke derde zaterdagochtend van de maand een container voor oud papier bij de voormalige sporthal de Vickinghal. Maar ook roepen wij in de maand november middels een brief op om ons te ondersteunen met een donatie. Maar ook buiten deze periode kunt u natuurlijk ons financieel ondersteunen. Waarmee wij weer onze hobby kunnen uitoefenen maar ook u weer kunnen vermaken met mooie muziek bij onze optredens.


Hiep Hiep Hoera er is er één jarig en dat zijn wij


2020 zal een heel bijzonder jaar worden. De vereniging is dan n.l. 12 decennia jong en dat vieren wij graag met u tijdens de verschillende optredens. Maar daar laten wij u later meer weten.

« Terug